Black Mask Kruidvat | Black Mask Gebruiksaanwijzing | Black Mask Kopen

Wie houdt er nou niet van een mooie en gezonde huid? Ja, vrijwel iedereen! Een gezonde en mooie textuur van de huid verbetert het uiterlijk van je lichaam en gezicht en zorgt voor een frisse look. Normaal gesproken willen vrouwen de best mogelijke textuur voor hun huid. Als je een gezonde en zachte huid wilt, dan zijn er genoeg maskers te vinden op de markt die alle dode huidcellen, poriën en mee-eters kunnen reinigen.

Iedereen wil een mooie huid hebben want een heldere huid en een goed verzorgd persoon straalt altijd zelfverzekerdheid uit. Vandaag de dag is de rage van de Black Mask overal te vinden, het claimt dat het alle dode huidcellen en mee-eters verwijdert. Maar weet je ook hoe effectief Black Mask daadwerkelijks is en of het wel veilig is om te gebruiken? Hoe pijnlijk is het om van je huid af te pellen? Wat zijn de voor- en nadelen van Black Mask? We zullen alle ins en outs over Black Mask behandelen, speciaal voor jou. Lees dus dit bericht om alles te weten te komen over Black Mask.

Hoe gebruik je Black Mask en hoe werkt het?

Je krijgt Black Mask in een ondoorzichtige tube. Je moet dit product in dikke lagen aanbrengen op de probleemgebieden van je gezicht. Het is hierbij belangrijk dat je tijdens het aanbrengen je ogen en haar vermijdt en je alleen focust op het T-zone gebied. Dit masker is zwart omdat het bestaat uit bamboe houtskool. Dit maakt het probleemloos om te checken hoeveel je op je gezicht hebt aangebracht en zo kan je het masker gelijkmatig aanbrengen met meer consistentie op de getroffen gebieden van het gezicht. Als je de gebruikers van het masker moet geloven, ruikt het masker lekker en is het heel gebruiksvriendelijk.

10 minuten nadat het masker is aangebracht, kan je voelen dat de aangebrachte delen op de huid strakker worden en dat het masker steeds harder wordt. In zo’n toestand is het belangrijk om te controleren of alle plekjes van de oplossing hard zijn of niet. Als het compleet verhard is, kan je het masker eraf pellen, zo niet dan moet je nog even wachten tot het helemaal verhard is. Normaliteit adviseren experts om het masker zo’n 20 tot 30 minuten te laten zitten, omdat het actieve bestandsdeel normaal gesproken iets meer tijd nodig heeft om goed door te dringen in de huid voordat het goed werkt. Nadat het masker is aangebracht droogt het op en wordt het elastisch, waarna het een textuur krijgt een doorzichtig vlies.

Na 25 minuten kan je langzaam aan het masker trekken. Onthoud altijd dat je het masker naar boven moet trekken. Je zal misschien nog wat mee-eters op je huid zien die je eraf kunt spoelen met warm water en een doek. Met het verwijderen van het masker zal je alle dode huidcellen en verstopte poriën van je huid verwijderen, wat resulteert in een schone en zachte huid en een fris gevoel.

Doet Black Mask pijn bij het verwijderen?

Het antwoord is ja, het doet pijn om Black Mask van je gezicht te verwijderen. Maar als je goed voor je huid wilt zorgen, je mee-eters wilt verwijderen en je een zachte huid wilt creëren, dan is het zeker de moeite waard om door deze pijn heen te bijten. Hoeveel pijn het doet, verschilt natuurlijk per persoon en hangt voornamelijk af van de gevoeligheid van je huid. De pijngrens hangt ook af van de effectiviteit van de pijn.

Het is aan te raden om altijd de echte Black Mask te gebruiken en niet een zelfgemaakte variant. Vandaag de dag is het heel makkelijk om filmpjes te vinden hoe je zelf Black Mask kunt maken, meestal door steenkool en geëxtraheerde lijm te gebruiken. Gebruik deze producten nooit zomaar op je gezicht, het is tijdverspilling en het kan ook voor bijwerkingen zorgen. Deze maskers doen meestal ook nog eens meer pijn aangezien er lijm is gebruikt, wat pijn kan doen vanwege het verwijderen van babyhaartjes op je gezicht. De lijm kan ook gevaarlijk zijn als het dichtbij je ogen wordt gebruikt. Gebruik dus nooit deze dingen op je huid.

Lees voordat je Black Mask koopt, altijd recensies van andere gebruikers en lees aandachtig de samenstelling van het product door.

Werkt Black Mask effectief en is het veilig om te gebruiken?

De meeste maskers tegen mee-eters geven de zekerheid dat het eenvoudig het gezicht kan reinigen, maar werkt het ook daadwerkelijk zo goed? Wanneer we kijken naar de veiligheid en effectiviteit van Black Mask, zijn er al veel klinische experimenten gedaan naar mee-etermaskers. Uit deze testen blijkt dat:

 • Mee-etermaskers nieuwe uitbarstingen op je gezicht voorkomen
 • Mee-etermaskers direct een effectief resultaat geven
 • Mee-etermaskers helpen om dode huidcellen van het huidoppervlak te verwijderen
 • Mee-etermaskers altijd een verzachtend effect op rode uitslag hebben
 • Mee-etermaskers heel effectief zijn voor jeugdpuistjes, mee-eters en ze nemen alle talg op van je huid

Veel vloggers reviewen ook de positieve kanten van mee-etermaskers zoals dat het het gezicht reinigt en dat het voor een perfecte glans op het gezicht zorgt. Volgens de meeste vloggers hebben ze ook te maken met weinig pijn gedurende het verwijderen van het masker. Het gebruik van mee-etermaskers zorgt ook voor een extra zachte huid, wat altijd fijn aanvoelt.

Over het algemeen blijkt het uit meerdere onderzoeken dat mee-etermaskers – en dus ook Black Mask – altijd veilig zijn om te gebruiken. Dit komt doordat alle ingrediënten van Black Mask 100% natuurlijk zijn en dat er geen sprake is van bijwerkingen. Maar één ding waar je wel rekening mee moet houden als je een gevoelige huid hebt, is dat het masker geen parabenen bevat, waardoor het een allergische reactie kan veroorzaken bij een gevoelige huid. Je kan heel gemakkelijk de volledige samenstelling van de Black Mask checken om zo een idee te krijgen van wat het product inhoudt.

Wat maakt Black Mask zo’n hoog kwaliteit product?

 • ACTIEVE KOOL
 • Actieve kool verwijdert alle overtollige oliën van de huid en maakt de huid weer aantrekkelijk en minder vettig. Het dringt meestal diep in de huid en reinigt de geblokkeerde poriën perfect door alle viezigheid eruit te verwijderen. Ook beschermt het je huid tegen allerlei ontstekingen zoals onzuiverheden en acne.

 • PATHENOL
 • Pathenol is een handig stofje dat een droge huid elimineert, de huidtextuur weer verjongt en je huid beschermt tegen allerlei invloeden van buitenaf. Het gaat het gevecht aan met rimpels en maakt ze weer glad en zacht, zo voorkomt het ook dat je huid verdere rimpels kan ontwikkelen.

 • TOCOPHEROL
 • Tocopherol is een goedwerkend actief ingrediënt dat normaalgesproken doordringt tot de middelste laag van de huid en hier de talgproductie in de gaten houdt, wat heel erg helpt bij het verbeteren van de elasticiteit van de huid.

 • VITAMINE B5
 • Vitamine B5 heeft een typische herstellende en verzachtende werking wat de huid hydrateert. Het dringt diep door in de huid en zorgt voor positieve effecten. Vitamine B5 zorgt altijd voor een verbeterde elasticiteit van de huid en helpt bij het verminderen van ontstekingen en irritaties.

 • TARWEKIEMEN
 • Tarwekiemen zijn een geweldig ingrediënt, vooral bekend vanwege zijn voortreffelijke schoonmaakprestaties. Het helpt bij het verzachten van de rimpels en hydrateert de huid. Over het algemeen zorgen tarwekiemen ervoor dat de complexiteit van de huid weer hersteld wordt. Dit actieve bestandsdeel van tarwekiemen maakt de huid weer elastisch en glad.

 • GRAPEFRUITOLIE
 • Grapefruitolie werkt geweldig op de huid. Deze olie stabiliseert de functionaliteit van de talgklieren en herstelt de poriën. Het helpt bij het elimineren van elk overtollig (afval)product en verwijdert het van de huid. Deze olie werkt zeer effectief om mee-eters te kunnen voorkomen.

 

 

 

HOE KAN IK GOJI CRÈME KOPEN EN HOEVEEL KOST ?

Vul het bestelformulier op de website in!.

Een van onze operators zal met u contact opnemen om de bestelling te bevestigen. De bestelling wordt rechtstreeks naar uw huis verzonden.

Betaal het product bij ontvangst

PRIJS

49 €

98 €

Bestel Goji Cream bij ons
Kortingsprijs 49€